Cele mai bune shake-uri pentru pierderea în greutate

Când vine vorba de pierderea în greutate, cei mai mulți dintre noi știm elementele de bază: mâncați mai puține calorii decât consumați și faceți puțin mai mult exercițiu. Dar găsirea modului potrivit de a le face pe amândouă poate fi o provocare, mai ales pentru cei care duc o viață ocupată. Din fericire, shake-urile înlocuitoare de masă vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de scădere în greutate, atâta timp cât le utilizați cu înțelepciune.

Shake-urile înlocuitoare de masă sunt băuturi lichide care pot înlocui o gustare sau una sau două mese într-un program de slăbire. Acestea conțin de obicei un număr fix de calorii, iar unele conțin, de asemenea, nutrienți cheie găsiți în alimentele sănătoase. Shake-urile înlocuitoare de masă vă pot ajuta să creați deficitul caloric necesar pentru o pierdere în greutate sănătoasă și durabilă. Ele pot, de asemenea, atenua foamea, poftele și căderile energetice.

Un studiu recent publicat în revista Nutrients a constatat că persoanele supraponderale care și-au înlocuit mesele cu shake-uri înlocuitoare de masă au pierdut dublu în greutate față de cei care au mâncat obișnuit. Acesta este un avantaj semnificativ față de multe diete pe termen scurt care nu produc pierdere susținută în greutate.

Cu toate acestea, ar trebui să F1 Herbalife discutați întotdeauna cu un dietetician înregistrat înainte de a începe orice plan de slăbire. Acestea vă pot asigura că mâncați suficiente proteine, fibre, vitamine și minerale pentru a vă menține sănătos în timp ce lucrați la atingerea obiectivelor dvs. de scădere în greutate. Și vă pot ajuta să găsiți cele mai bune shake-uri înlocuitoare de masă pentru nevoile și obiectivele dumneavoastră specifice.

Cele mai bune shake-uri de slabit contin un nivel ridicat de proteine, deoarece acesta este un nutrient important pentru pierderea in greutate sanatoasa. Cele mai bune sunt făcute cu ingrediente organice și nu conțin gluten și îndulcitori artificiali care vă pot sabota dieta. Iată cele mai bune alegeri pentru a vă satisface nevoile:

Acest shake de la Koia oferă 18 grame de proteine pe bază de plante – dintr-un amestec de orez brun, mazăre și năut. De asemenea, nu conține lactate, cușer și o alegere bună pentru cei care sunt sensibili la produsele lactate. Cu arome precum boabe de vanilie, căpșuni și cafe mocha cu gheață, acest shake de slăbit este delicios și satisfăcător.

O altă opțiune excelentă este acest shake înlocuitor de masă de la Orgain, care este făcut cu proteine din zer hrănite cu iarbă și are 250 de calorii. Este puțin mai substanțial decât unele dintre celelalte shake-uri de slăbit de pe această listă, dar totuși nu este o masă completă, așa că ar trebui să-l combinați cu altceva pentru cină, pentru a preveni să vă simțiți prea plini sau foame.

Pentru cei care sunt serioși să își atingă obiectivele de slăbire, acest shake vegan înlocuitor de masă este o opțiune excelentă. Este formulat cu gândul la femei și conține un amestec echilibrat de proteine, vitamine și minerale de înaltă calitate. Are o textura cremoasa si este disponibila in arome delicioase precum ciocolata, vanilie si capsuni. Acest shake înlocuitor de masă este, de asemenea, organic și nu conține zahăr adăugat sau substanțe chimice.

Leave a comment